Logscalen syksy on edennyt vauhdikkaiden muutosten merkeissä. Asiantuntija- ja yhteistyöverkostomme on kasvanut kovan luokan osaajilla.

Markku Mylly logscale

Marraskuun alusta logscalen Senior Advisorina ja partnerina aloitti pitkän linjan merenkulun ja merilogistiikan asiantuntija Markku Mylly. Monipuolisen uransa aikana Markku on toiminut muun muassa päällikkönä cross-trade liikenteessä, luotsina, VTS-järjestelmien kehittäjänä, varustamon ja satamaliiton toimitusjohtajana sekä Merenkulkulaitoksen ja Euroopan Meriturvallisuusvirasto EMSA:n pääjohtajana.

Markun erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat merenkulun automaatio ja siihen liittyvät kehityshankkeet, digitaaliset palvelut sekä merenkulun ympäristösääntely ja sen implementointi.

Markku Mylly logscale
Juha Karjalainen logscale

Jo aiemmin syksyllä logscalen yhteistyöverkostoon liittyi logistiikka-asiantuntija Juha Karjalainen. Juha on työskennellyt useissa suomalaisissa satamissa, sekä yritysten johtoryhmätasolla että asiakasrajapinnassa. Hänen erikoisosaamisalueitaan ovat satamaoperaatiot ja terminaalitoiminnot, ja hän on toiminut pitkään myös huolinnan ja logistiikan lisäarvopalvelujen parissa.

Toivotamme uudet osaajamme lämpimästi tervetulleiksi!

Asiantuntijoidemme tarkempiin kuvauksiin voitte tutustua Osaamisemme-sivulla.